FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Millió módját látja az MNB lazításának a Morgan Stanley

Portfolio
Az októberi kamatdöntésről kiadott monetáris tanácsi közlemény és egy minapi jegybankári nyilatkozat sem hagy kétséget afelől, hogy a Magyar Nemzeti Bank valóban komolyan mérlegeli a további nem-konvencionális lazítás széles tárházát a hozamgörbe hosszabb végének leszorítása érdekében és várhatóan a november 21-i újabb kamatdöntéskor be is jelent ilyen lépés(eke)t - mutat rá péntek reggel kiadott anyagában a Morgan Stanley.

A befektetési bank elemzője "A lazítás millió módja" címet adta az anyagnak és számba veszi a lehetséges, illetve a valószínű lépéseket az MNB-től. Ezekről bővebben a Portfolio angol oldalán írunk, a cikk ide kattintva érhető el. Az MNB potenciális "fegyvertáráról", illetve a forintárfolyam várható alakulása kapcsán két elemzésünk is megjelent nemrég:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés