Előfizetői tartalom

Új mélyponton, akik szerint Trump alkalmas elnöknek

Portfolio
A regisztrált szavazóknak mindössze a 40%-a gondolja azt az Egyesült Államokban, hogy Donald Trump alkalmas elnöknek, ez pedig új mélypont - derült ki a Quinnipiac University kedden közzétett felméréséből. Az adatokból jól látszik, hogy a republikánusok és a demokraták között éles megosztottság van Trump alkalmasságát illetően, de az ezekből adódó együttes eredmény mégiscsak figyelemre méltó.

Az egyetem szeptemberben és októberben is végzett felméréseket, azokhoz képest most új mélypontra, 40%-ra esett azok aránya, akik szerint az éppen ázsiai körútjáról visszatérő Trump alkalmas az elnöki poszt ellátására. Ezzel párhuzamosan 57%-ra nőtt azok aránya, akik szerint alkalmatlan - foglalja össze a Politico. Trump republikánus színekben jutott az elnöki posztra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés