Előfizetői tartalom

Megjelent a magyar felsőoktatás rangsora

Portfolio
A gazdasági, informatikai és műszaki felsőoktatási intézményekben végzett hallgatók nagyon könnyen tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon és közben bruttó átlagbérük is kedvező más területekhez viszonyítva - ez is kiolvasható többek között a Figyelő új Felsőoktatási Rangsor 2018 című kiadványából, ami a felsőoktatásba igyekvő fiataloknak segít választani. A hetilap anyagában a felsőoktatási intézményeket és karokat a legfontosabb szempontok szerint vizsgálták és egyszerre több rangsort is készítettek.

Átfogó információhoz juthatnak a felsőoktatás iránt érdeklődők a hetilap új kiadványából. Egyedi módszertan alapján jött létre több mint 60 táblázat, 15 féle indikátort használva (az adatokat az Oktatási Hivatal bocsátotta a lap rendelkezésére).Így készültA hetilap kiadványában az oktatási regiszterek alapján mutatja be a hazai felsőoktatás sokszínűségét, egyszerre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés