Előfizetői tartalom

A Lidl után újabb multinak árulja boltjait a milliárdos CBA-alapító!

Portfolio
Értesülésünk szerint Baldauf László CBA-alapító kiszállásával összefüggésben több CBA-s vezető is elgondolkodott azon, hogy hasonló útra lépjen. Legjobb boltjainak üzemeltetési jogait ugyanis már a Lidlnek adta át Baldauf László - a Portfolio értesülésével összhangban -, aki további tárgyalásokat folytat a kiszállásról. A CBA illetékese ugyanakkor lapunk kérdésére közölte, hogy Dienes Zoltán felügyelőbizottsági elnökön kívül más további vezetőségi tagok nem adnak át jogokat. Dienes Zoltán csak egyetlen boltot ad bérbe, úgy tudjuk, az Auchannak.

A legjobb Baldauf-boltokat elvitte a Lidl, így mit vehetünk most?- hangzott el a kérdés az egyik multinacionális kiskereskedelmi vállalat magas beosztású tisztviselőjétől a cég főhadiszállásán azok után, hogy a piac számára is nyilvánvalóvá vált, hogy a CBA több boltja is Lidl lesz.A Lidl nagy csomagot vittTegnap óta biztos, hogy Baldauf László érdekeltségének leépítésén...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái