Előfizetői tartalom

Semjén: vétózni fog Magyarország a lengyelekkel szembeni eljárásnál

MTI
Példátlannak és elképesztőnek nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Európai Bizottság szerdai döntését, amellyel megindította az európai uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást Lengyelországgal szemben a vitatott igazságügyi reform miatt. Semjén Zsolt azt mondta: a döntés súlyosan sérti Lengyelország szuverenitását és emiatt azt vetítette előre, hogy Magyarország vétózni fog a lengyelek ellen ma elindított 7-es cikkely szerinti eljárás megfelelő szakaszában.

Kapcsolódó cikkünk2017.12.20Elindult az EU-ban példátlan eljárás a lengyelek ellen2017.12.20Lengyelország elleni eljárás: Junckerhez repül az új kormányfőA politikus szerint elfogadhatatlan, hogy Brüsszel nyomást gyakorol szuverén tagállamokra, és önkényesen megbüntet demokratikusan megválasztott kormányokat. Semjén igazságtalannak nevezte, hogy a Bizottság semmit nem tesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés