Előfizetői tartalom

Nagyon kiakadt a BKV, nem is mond fel 1000 dolgozó

Portfolio
A BKV nem tud arról, hogy tömegesen mondanának fel dolgozók, mi több, félretájékoztatásnak, fenyegetőzésnek, vádaskodásnak nevezte Nemes Gábor, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnökének szavait, aki szerint csaknem ezer BKV-dolgozó helyezte letétbe feltételes felmondólevelét. Ő azt mondja, folyamatosan távoznak alkalmazottak a cégtől. A BKV elismerte, hogy az "optimális létszámtól a járművezetői létszám elmarad", de nincs olyan nagy hiány, amit ne tudnának megoldani. Azt is kiemelik azonban, hogy az autóbuszvezetői állomány jelenlegi létszámához képest százas nagyságrendben történő további bővítése szükséges lesz.

Csaknem ezer BKV-dolgozó helyezte letétbe feltételes felmondólevelét - mondta el a HírTV-ben Nemes Gábor, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke kedden, aki szerint ezzel párhuzamosan folyamatosan távoznak alkalmazottak a cégtől és más utat keresnek.Ez nagyon magas szám; ha belegondolunk, hogy csak autóbusz-vezetőből 2100 dolgozik a BKV-nál, nyilván vannak még villamosvezetők...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái