Előfizetői tartalom

Jó hírek jöttek a külföldi munkavállalásról

MTI
A brit belügyminisztérium szerda este ismertetett, módosított javaslatcsomagja szerint azok az EU-állampolgárok is végleges letelepedési engedélyért folyamodhatnának ötévi törvényes és folyamatos nagy-britanniai tartózkodás után, akik a brit EU-tagság megszűnése után, de még a tervezett átmeneti időszak vége előtt érkeznek az országba.

A konzervatív párti brit kormány eddig érvényben volt eredeti tervezete alapján azok az EU-állampolgárok kaphattak volna a brit állampolgárokéval azonos jogosultságokkal járó letelepedett státust, akik a brit EU-tagság megszűnésének várható időpontjában, 2019. március 29-én már öt éve folyamatosan és törvényesen Nagy-Britanniában tartózkodnak. Akik a brit EU-tagság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés