Előfizetői tartalom

Orbán Viktor felvázolta, mire készül a választások után

Portfolio
Parragh László, Matolcsy György és Varga Mihály előadása után Orbán Viktor szólalt fel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitóján. Bár sokan konkrét intézkedések ismertetésére számítottak, csalódniuk kellett, a miniszterelnök ugyanis kilenc pontban foglalta össze általánosságban azokat a vállalásokat, amelyeket tenni tud és végrehajtják a választások után. Az egyszámjegyű szja-kulcsot sem a miniszterelnök, sem Varga Mihály nem említette előadásában. Orbán Viktor viszont cserébe két éles üzenetet is küldött a nemzetgazdasági miniszternek.

KöltségvetésBeszéde elején a miniszterelnök kiemelte: a politika olyan terület, ahol egyedül nem lehetsz okos. Ezért fontos, hogy Magyarországon sikerült megtalálni azokat az államférfiakat, akik szuverén döntéseket tudnak hozni. Szerencsés ország vagyunk, mert Matolcsy György vezeti a jegybankot - köszönte meg Orbán Viktor.Nem lesz választási költségvetés - ez volt az első...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái