Előfizetői tartalom

Dugig vannak a wellness hotelek: mi lesz itt két hét múlva?

A március 15-ei az idei első hosszú hétvégénk, ami rögtön 4 nap pihenést jelent. Bár az időjárás nem alakul tavasziasan, már az előfoglalások alapján is látszott, hogy hatalmas dömping várható a hazai szállodákban. A nemzeti ünnepekhez kapcsolódó hosszú hétvégék elsősorban a belföldi turizmusnak kedveznek, így a népszerű vidéki városok - Eger, Hajdúszoboszló vagy Hévíz - wellness-hoteleiben garantált a teltház ezekben a napokban. Két hét múlva pedig újabb 4 napos hétvége következik, de van esély rá, hogy ilyen rövid időn belül kétszer teljenek meg a szállodák?

Az év elején felkapott hír volt, hogy 2018-ban rekordszámú, összesen 9 hosszú hétvége várható, és ezek többsége 4 napos lesz. Az első idei alkalom a mostani, március 15-ei ünnep, ami alatt az emberek szeretnének végre fellélegezni a hosszú tél után. Épp ezért már hetek óta látszik, hogy sok szállodában teltház lesz: a Szallas.hu adati alapján háromszoros forgalmat hoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés