Előfizetői tartalom

Jóváhagyta a kormány: épülhet az új Tisza-híd!

Portfolio
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány jóváhagyta, hogy új Tisza-híddal együtt megépülhessen a Szolnokot északról elkerülő, az M4-es autópálya egy szakaszának számító Abony-Törökszentmiklós közötti kétszer két sávos útszakasz, mintegy 25 km hosszan. Emellett a kormány arra is felhatalmazást adott, hogy indulhat az előkészítése a Törökszentmiklós - Püspökladány - Berettyóújfalu közötti gyorsforgalmi útnak és utóbbihoz 8,4 milliárd forintnyi forrást el is elkülönített a következő évek büdzséjéből.

Régi történet, új fejlesztésként eladvaFontos, hogy a Szolnokot északról elkerülő szakaszon Tiszapüspökinél megépülő Tisza-híd nem teljesen új műtárgy lesz, hiszen 2015-ig az Abony-Fegyvernek közötti M4-es autópálya szakaszon is számoltak már vele, és meg is épültek a hídpillérek, de az egész útszakasz beruházást 2015 tavaszán viharos gyorsasággal, kartellvád blöffjével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés