Előfizetői tartalom

Az elmúlt 60 év legnagyobb sporteseményének adhat otthont Debrecen és Miskolc

MTI
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS), a Debreceni Egyetem, a Miskolci Egyetem, és a városok önkormányzatai közösen pályáznak a 2024-es Európai Egyetemi Játékok megrendezésére - derül ki a MEFS szerdai sajtóközleményéből. Csak egy lengyel várossal van versenyben a Debrecen-Miskolc páros és ha nyer, akkor 1965 után a legnagyobb sporteseménynek adhatnak otthont.

A MEFS szerdai sajtóközleménye szerint a prezentációra csütörtökön kerül sor az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) madridi közgyűlésén, a házigazda kilétét pedig másnap délben hirdetik ki. A pályázat - amely a magyar kormány támogatását is élvezi - egyetlen vetélytársa a lengyel Lódz városa. A 2022-es és a 2024-es esemény közül a magyar fél választása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés