Előfizetői tartalom

Kiderült, ki találta el legjobban a választási eredményt

MTI
A kozvelemenykutatok.hu a pártok listás szavazatarányára adott szakértői becsléseket és méréseket az április 8-i országgyűlési választás eredményével összevetve arra jutott, hogy az intézetek választás előtti szakértői becslésre vonatkozó versenyét a Medián nyerte, a választás előtti utolsó felmérések tekintetében pedig a ZRI-Závecz volt a legpontosabb.

A kozvelemenykutatok.hu szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy mind a választások előtt publikált szakértői becslésekkel, mind pedig a legutolsó publikált mérési eredményekkel kapcsolatban a belföldi listás szavazatok arányát vetették össze az intézetek adott pártra vonatkozó adatával, tehát a tényleges eredménybe nem vették bele a külhoni magyarok levélszavazatát, viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés