Előfizetői tartalom

Elbukta Magyarország a különadópereket Brüsszellel szemben

Portfolio
Két és fél éven át tartó, Magyarországot érintő per zárult le az Európai Unió Bíróságán, miután a törvényszék döntést hozott a magyarországi dohányipari különadó és az élelmiszerlánc-felügyeleti díj ügyében. A mostani bírósági döntés értelmében az Európai Bizottság 2015-ben meghozott, két különadó felfüggesztésére tett javaslata jogszerű volt.

Döntött a bíróság 2 magyar különadó ügyébenAz Európai Bizottság 2015 júliusában mondta ki ítéletét a két új magyarországi különadó ügyében, és arról döntött a brüsszeli testület, hogy Magyarország nem alkalmazhatja sem a dohányipari különadót, sem a nemzetközi kiskereskedelmi multikat célzó élelmiszerlánc-felügyeleti díjat. Pár hónappal később a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés