Előfizetői tartalom

Orbán: Igazi nagyvadakra akarunk vadászni

Portfolio
Csütörtöki ülésükön a parlamenti képviselők döntöttek arról, hogy Orbán Viktor lesz a miniszterelnök. A kormányfő ezt követően letette a miniszterelnöki esküt és megtartotta beszédét. Ebben hangsúlyozta: 12 évre fogalmazza meg terveit a jelenlegi kormány, vagyis 2030-ig terveznek és nagy dolgokra készülnek. Konkrét területeket azonban nem nevezett meg, csak nagyívű célokat.

A képre kattintva galéria nyílik: Galéria6 képOrbán Viktort megválasztják miniszterelnöknek2030-ig tervez Orbán ViktorMegválasztása és az eskü letétele után Orbán Viktor felszólalt a képviselők előtt a parlamentben. Első szavam a köszöneté - kezdte a kormányfő. Miniszterelnökként is tekintsenek rám úgy, mint, aki egy önök közül - fogalmazott és megismételte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés