Előfizetői tartalom

Varga új intézkedéseket lebegtetett meg: kiaknázzák az ország gazdasági tartalékait

MTI
A felálló új kormány hamarosan több növekedésösztönző, a versenyképességet javító intézkedést mutat be, amelyekkel hatékonyabban kiaknázhatók az ország gazdasági tartalékai, és 2019 után is stabilan fenntartható marad a 4 százalék feletti növekedés - mondta a Magyar Időknek Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki részt vett az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) Ammánban tartott éves közgyűlésén.

Varga Mihállyal együtt most már két kormánytag is megerősítette, hogy az új Orbán-kormány költségvetési intézkedésekre készül. Gulyás Gergely is hasonlóképp fogalmazott kedden:Kapcsolódó cikkünk2018.05.08Az új kormánytag elárulta, mire készül a negyedik Orbán-kormányVarga Mihály kifejtette: a kormányzat elégedett az EBRD magyarországi együttműködésével, így nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés