Előfizetői tartalom

Könnyebben juthatnak pénzükhöz az autóbalesetek sérültjei

Portfolio
Az Európai Bizottság a mai napon négy területet érintő intézkedéscsomagot terjesztett elő a tőkepiaci unió és a bankunió kiépítésének előmozdítása céljából. Eszerint az EU fejlesztené az államkötvény-fedezetű értékpapírokat, segítené az ökológiai szempontból fenntartható finanszírozási formákat, könnyítené a kkv-k tőkepiaci finanszírozáshoz jutását, illetve szigorítaná a gépjármű-biztosítások szabályait.

1. Az államkötvény-fedezetű értékpapírok piacvezérelt fejlesztése: A Bizottság olyan új szabályokra tett javaslatot, amelyek lehetővé teszik, hogy új, piacvezérelt megoldások révén elmélyüljön az integráció és a diverzifikáció Európa pénzügyi szektorán belül, és ezáltal erősebbé és ellenállóbbá váljon a gazdasági és monetáris unió. A mai javaslattal elhárulnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés