Előfizetői tartalom

Soros György: új pénzügyi válság közeleg

MTI
Portfolio
Az Európai Unió az afrikai fejlődő országoknak nyújtandó nemzetközi segélyprogrammal, egy újabb Marshall-tervvel tudná megoldani a menekültválságot, amely az egyik oka annak, hogy a közösség mára súlyos egzisztenciális válságba került - jelentette ki Soros György magyar származású amerikai üzletember kedden Párizsban a Külkapcsolatok Európai Tanácsa (ECFR) nevű nemzetközi elemző intézet éves ülésén elmondott beszédében. A neves befektető véleménycikket is megjelentetett a témában, amelyben egy esetleges új pénzügyi válságról is ír.

MenekültválságSoros György arról tartott előadást, hogyan lehetne megmenteni az Európai Uniót, amelynek egzisztenciális válsága immár nem csupán szófordulat, hanem maga a rideg valóság, és ennek elhárítása érdekében az EU-nak drasztikus lépéseket kell tennie. Soros szerint a jelenlegi válsághelyzetet a menekültválság mellett a területi szétesés (Brexit) és a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái