Előfizetői tartalom

Órákon belül megbuktatják a spanyol kormányfőt

Portfolio
Ma délben szavaznak a spanyol törvényhozásban Mariano Rajoy kormányfő bizalmatlansági indítványáról és mivel az ellenzéki szocialista pártnak sikerült hat kisebb pártot maga mögé állítania, így várhatóan meg tudják buktatni Rajoyt. Helyére a szocialista pártelnök Pedro Sanchez léphet, aki már a tegnapi parlamenti vitában kvázi kormányprogramot hirdetett.

Kapcsolódó cikkünk2018.05.31Felszólították a lemondásra a spanyol kormányfőt, holnap döntenek a sorsárólAzok a pártok, akik várhatóan kifejezik a bizalmatlanságot Rajoyyal szemben, abszolút többséget mutatnak fel a spanyol törvényhozásban, így tehát a spanyol kormányfői pozícióban várhatóan csak órái vannak hátra. A bizalmatlansági indítványt azután nyújtották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés