Előfizetői tartalom

Itt vannak az ábrák, amelyek alapján az Orbán-kormánynak cselekednie kell

Portfolio
Magyarország számos, a fenntartható fejlődést érintő területen komoly előrelépést ért el az elmúlt években, ugyanakkor óvatosságra intő tényezőket is láthatunk. Összességében azokon a területeken, ahol a gazdaság ciklikus pozíciója meghatározó, ott javultunk, ahol viszont strukturális változásokra lenne szükség, ott jellemzően nincs érdemi változás. Az alábbiakban a KSH jelentéséből szemezgettünk.

A KSH friss kiadványa ismerteti a fenntartható fejlődési célok keretrendszerét és főbb indikátorait, amelyben Magyarország összességében vegyes teljesítményt mutat. A szegénység felszámolása. A fenntartható fejlődés koncepciójának egyik legalapvetőbb célja, hogy minden ember számára lehetőséget teremtsen a szegénységből való kilábalásra. Habár az extrém szegénységben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés