Előfizetői tartalom

Megkezdi a vb-t a legszegényebb, de egyben leggyorsabban növekvő ország is

Portfolio
Az utolsó csapatok is megkezdik a szereplésüket a világbajnokságon kedden, köztük az a Szenegál, mely egyszerre a leggyorsabban növekvő és a legkisebb életszínvonallal rendelkező ország. Az is kiderül, hogy a nyitómeccsen látott kiütés csak egyszeri fellángolás volt a házigazda oroszoktól, vagy tartósan jól tudnak szerepelni.

Kolumbia - JapánTalán Japán a legjobb példa arra, hogy a gazdasági hatalom nem feltétlenül jelent sikert a fociban is, hiszen valószínűleg kevesen tudnak egy jelenlegi japán sztárfocistát mondani. Ennek megfelelően hiába áll szinte minden gazdasági mutatóban gyengébben Kolumbia, a focipályán egyértelműen a dél-amerikai ország az esélyes. A keretük értéke ugyanis több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés