Előfizetői tartalom

Ma elküldhetik csomagolni Messiéket

Portfolio
Annyiszor jósoltuk már meg hiába, hogy "na most aztán végre tényleg kiszakadhat a gólzsák", hogy most inkább azt írjuk, az egygólos meccsek napja lehet a mai, hátha megint ránk cáfolnak a csapatok. Tétje kétségtelenül lesz a mai összecsapásoknak: a brazilokon győzelmi kényszer van, az Izland-Nigéria összecsapást talán az argentinok nézik majd a legmagasabb vérnyomással, Szerbia pedig akár csoportgyőztes lehet ma, úgy, hogy előzetesen a továbbjutást sem várták el tőlük.

Brazília - Costa RicaOrszágméret, futballmúlt, játékoskeret-érték - minden Brazília mellett szól. Csak az nem, hogy a vb-n a nagy csapatok eddig igen szerény teljesítménnyel rukkoltak elő. Az amerikai csapatok meccsének első számú kérdése, hogy Brazília elő tud-e rukkolni végre olyan játékkal, ami egy végső esélyeshez méltó.A Portfolio tippje: ne legyen igazunk, de erről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés