Előfizetői tartalom

Pályára lép a vb leggazdagabb országa, de már kiesett

Portfolio
Az utolsó csoportkörrel folytatódik hétfőn a világbajnokság Oroszországban, az A-csoportban gyakorlatilag már minden nyitott kérdés eldőlt, a B-ben pedig komoly meglepetés kellene ahhoz, hogy ne a spanyol-portugál kettős jusson tovább. Viszont elkezdődhet a helyezkedés, taktikázás, hogy ki kivel akar játszani a nyolcaddöntőben.

Szaúd-Arábia - EgyiptomEgyik csapat sem juthat már tovább, hiszen az A-csoportban az oroszok és Uruguay is megnyerték eddig mindkét meccsüket. A szaúdiak az első körben egy már-már megalázó kiütésbe futottak bele a házigazda ellen, utána viszont Uruguay ellen csak minimális különbséggel kaptak ki. Közben Egyiptomnak az első meccsen nem volt szerencséje, majd az oroszok elég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés