Előfizetői tartalom

180 lépéssel újítaná meg az országot a jegybank

Portfolio
A sikeres hosszú távú felzárkózáshoz a versenyképesség célzott javítására van szükség. A kormány munkáját támogatandó a Magyar Nemzeti Bank a Nemzeti Versenyképességi Tanács meghívására a mai napon átadta a versenyképesség javítására fókuszáló 180 pontos javaslatát - közölte kedd reggel a Magyar Nemzeti Bank. Röviden bemutatjuk, miből is áll a jegybanki dokumentum.

Zajlik a munkaKét héttel ezelőtt tudtuk meg, hogy a kormány munkáját támogató, Varga Mihály pénzügyminiszter vezette Nemzeti Versenyképességi Tanács a saját javaslatcsomagjába beépíti a Magyar Nemzeti Bank anyagát. A tanács mai ülésén a jegybank anyagát tárgyalja, közben pedig a nemzeti bank nyilvánosságra is hozta a dokumentumot. A jegybanknál úgy vélik, hogy "2013...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés