Előfizetői tartalom

Korlátozhatja a Lidl a magyar fiatalok energiaital fogyasztását

Portfolio
A Lidl Magyarország vizsgálja a lehetőségeket a vásárlói igények figyelembevételével - ezt a választ küldte az itthon 170 bolttal működő kiskereskedelmi lánc a Világgazdaság azon kérdésére, hogy a holland példához hasonlóan ősztől Magyarországon is tervezik-e betiltani a 14 év alattiaknak az energiaital vásárlását.

A német hátterű lánc a válaszában nem tért ki arra, hogy az esetleges szigorítás itthon mikor és milyen korosztályi besorolással léphet életbe. Európában ugyanis nem egységes egyelőre az, hogy ha valahol szigorítanak, akkor az kiket érint. A Lidl Hollandiában július elején jelentette be, hogy 14 év alattiaknak októbertől nem árul energiaitalokat, arra hivatkozva, hogy a magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés