FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Megállapodott Trump Junckerrel

Portfolio
Az Egyesült Államok elnöke kölcsönösen előnyös kereskedelemre törekszik az Európai Unióval - legalábbis ezt ígérte, amikor fogadta Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét. A vezetők a rövid ismerkedő, sajtónyilvános tájékoztató után vonultak el a két órás tárgyalásra, ahonnan magyar idő szerint este 10 körül szivárogtak hírek és ezt követően került sor a sajtótájékoztatóra a Fehér Házban, ahol felvázolták a megállapodás részleteit. Az amerikai tőzsdeindexek a kereskedés utolsó perceiben emiatt kaptak látványosan erőre.

KiszivárgottA hivatalos sajtótájékoztató kezdete előtt, magyar idő szerint este 10 óra környékén szivárgott ki a hír, hogy a feleknek sikerült megállapodniuk.A megállapodás szerint az EU növelni fogja gáz- és szójabab-importját, míg mindkét fél csökkenti az ipari cikkek esetében fennálló vámokat és ebben a tekintetben a teljes vámmentességre törekednek.A kiszivárgott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés