Előfizetői tartalom

Megrohamozták a turisták a török luxusboltokat

Portfolio
A turisták máris kihasználják a török líra árfolyamának összeomlását, a Reuters tudósítása szerint hétfőn nagy tömegekben szállták meg a helyi luxusüzleteket. Az élelmes látogatók igyekeznek kiaknázni azt, hogy vásárlóerejüket alaposan megtolta a török devizaválság, amelynek következtében a török lírában árazott termékek jóval olcsóbbak lettek számukra.

A hírügynökség beszámolója szerint főleg arab turistákból álló sorok kígyóznak az Isztambul Nisantasi nevű külvárosában található Chanel és Louis Vuitton boltok előtt. A turisták ruhákat, illatszereket, de gyakorlatilag mindent megvásárolnak, ami márkás termék. A Reuters által helyben megszólaltatott kuvaiti turista már teli bőröndökkel állt sorban egy illatszerbolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés