Előfizetői tartalom

Horrorsztorik a földi pokolból: vagy elmenekülsz, vagy éhen halsz

Portfolio
Milliószámra menekültek már el az emberek az egyre nagyobb gazdasági és társadalmi válságba csúszó Venezuelából. Egészen mostanáig a szomszédos országok szívesen fogadták a menekülőket, mostanra azonban az egész régió elérte teljesítőképességének határát, így egyre komolyabb katasztrófa fenyeget. Közben a menekülő venezuelaiak egyre durvább történeteket mesélnek országukról, ahol a pénz értéke gyakorlatilag már nulla, örülhet az, akinek van annyi megtakarítása, hogy útra keljen valahova.

Aki teheti, menekül valamerre, de lassan nem bírja Latin-AmerikaA hivatalos adatok szerint 2017-ben 31,4 millió fő volt Venezuela lakossága, ez az utóbbi években folyamatosan emelkedett, 2010-ben még csak 28,5 millió főre becsülték a népességet. Első ránézésre is meglepő, hogyan tud emelkedni egy olyan ország népessége, ahol a pénz értéke lassan nulla, a Nemzetközi Valutaalap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés