Előfizetői tartalom

Szinte mindenkinél jobban utálják a magyarok az óraállítást

Portfolio
Az összes tagállam közül Magyarországon volt a második legmagasabb azok aránya (90%), akik az óraállítás eltörlésére szavaztak és közülük a negyedik legnagyobb arányban (86%) vélekedtek negatívan az eddigi állítgatásokról - derült ki az Európai Bizottság ma nyilvánosságra hozott előzetes adataiból. Érdekes, hogy miközben az eredmények alapján a magyarokat kifejezetten dühítette az évi kétszeri óraállítás, aközben csak viszonylag kevesebb szavaztak (a népesség 0,21%-a) az online konzultáció keretében.

Miután az Európai Bizottság elnöke ma bejelentette, hogy olyan jogszabályt készítenek elő, amivel véget vetnek a kötelező kétszeri óraállítási gyakorlatnak, közzétette a testület az elmúlt hetekben zajlott online konzultáció országokra lebontott előzetes eredményeit is. Kiderült, hogy végül 4,6 millióan nyilvánítottak véleményt, ami messze a legtöbb szavazatot hozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés