Előfizetői tartalom

Te örülsz az óraátállítás eltörlésének? Szavazz!

Portfolio
Az Európai Bizottság várhatóan ma dönt majd az óraátállítás eltörléséről, amelyet Jean-Claude Juncker kezdeményezett az EU-s állampolgárok által kitöltött online közvélemény-kutatás eredménye alapján. Az országoknak joga lesz eldönteni, hogy a jelenleg érvényes nyári, vagy a téli időszámítást kívánják alkalmazni. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, ezért kérjük, szavazzatok! Jó ötlet az óraátállítás eltörlése? Téli, vagy nyári időszámítás legyen?

Kapcsolódó cikkünk2018.08.31Eldőlt: vége lesz az óraátállításnak2018.08.31Óraátállítás: ekkor lesz napfelkelte és napnyugta az új rendszerben2018.08.31Szinte mindenkinél jobban utálják a magyarok az óraállítástAzt, hogy mikor lenne nyári és téli időszámítás tartós fennmaradása esetén a napfelkelte és napnyugta az év során, ebben a cikkünkben mutattuk be:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés