Előfizetői tartalom

Egyre drámaibb a helyzet, még öregebb autókat hajt a magyar

Portfolio
Az első alkalommal forgalomba helyezett személygépkocsik száma az idei első félévben elérte a 150 ezret, így ez alapján idén egész évre összejöhet a 300 ezres szám - olvasható ki a KSH legfrissebb adataiból. Ez pedig már új rekordot jelentene. A kocsik átlagéletkora azonban nem tud csökkenni az öreg importautóknak köszönhetően. Az adatok között azonban egy reménysugárra is rá lehet bukkanni.

Még több az autó az utakonA 2017-es 3,47 milliós autóállomány 2018 első félévében 3,58 millió darabra emelkedett. A forgalomban lévő autók száma már sorozatban a hatodik éve mutat emelkedő tendenciát.Összejön a 300 ezer idén?Az autóállomány évről évre látható dinamikus bővülését mutatja, hogy a tavalyi egész éves 272 ezres üzembe helyezés után idén csak az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés