Előfizetői tartalom

Itt az eredmény: utálják a magyarok a vasárnapi zárvatartást

Portfolio
A magyarok többsége továbbra is elutasítja a vasárnapi zárvatartást - derült ki a Portfolio nem reprezentatív, de az évekkel ezelőtti kutatásokhoz nagyon hasonló eredményt hozó felméréséből. Azután kérdeztük meg olvasóinkat, hogy az egyik szakszervezet ismét bedobta a zárvatartás ötletét. A kormány gyorsan közölte: nem terveznek ilyen lépést.

A vasárnapi zárvatartás bevezetésekor nem igazán tudtuk, hogy a magyarok mit szeretnének, hiszen nem voltak publikus felmérések ezzel kapcsolatban. Közösségi finanszírozással gyűlt össze annyi pénz, hogy meg lehessen rendelni közvéleménykutatóktól a felmérést. A Tárki azt mérte, hogy a megkérdezettek közel 60%-a elutasította a zárvatartást 2015 tavaszán, a Medián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés