Előfizetői tartalom

Automatizálással válaszolnak a kihívásokra a hazai gyógyszercégek (Interjú)

Tavaly közel 1100 milliárd forintos bevétel felett zártak a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének tagvállalatai. Eközben a vállalatok beruházásai megugrottak, közel 100 milliárd forintot költöttek erre a célra - tudtuk meg Greskovits Dávidtól, a MAGYOSZ elnökétől. A Meditop Gyógyszeripari Kft. ügyvezető igazgatója azt is elárulta, hogy nehéz év áll a szektor mögött, az elmúlt 30 év legkomolyabb kihívásai elé néz a szektor. Elmondása szerint vannak olyan akadályok, amelyek az iparág fenntartható működését is gátolják. A szövetség elnökével a gyógyszeripar terveiről is beszélgettünk.

Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 Greskovits Dávid is ott lesz a Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 konferencián. Részletek itt: Információ és jelentkezés Portfolio: Hogyan értékeli a hazai gyógyszergyártó szektor elmúlt egy évét a számok alapján? Greskovits Dávid: Nehéz év áll mögöttünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés