Előfizetői tartalom

Szijjártó Péter hazai gyógyszercégekkel egyeztetett

Portfolio
A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) megtartotta elnökségi ülését, melyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett. Az egyeztetés célja a hazai külgazdaság húzóágazatának, a magyarországi gyógyszeriparnak hosszútávú fenntarthatóságát garantáló lehetőségek, az iparág export- és versenyképességének erősítését célzó javaslatok feltárása - olvasható a szervezet közleményében.

Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 Szeptember 25-én Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar konferencia! Részletek itt: Információ és jelentkezés A több, mint százéves múltra visszatekintő magyarországi gyógyszeripar érdekeit képviselő MAGYOSZ Elnökségi ülésén Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés