Előfizetői tartalom

Az államtitkár bemutatta, miért fontos a hatékony egészségügy egész Magyarország számára

Portfolio
Az emberek egészségi állapota meghatározza a gazdaság hosszú távú versenyképességét - jelentette ki a Portfolio-MAGYOSZ konferencián tartott előadásában Banai Péter. A Pénzügyminisztérium államtitkára bemutatta a magyarok nemzetközi összehasonlításban is rossz egészségi állapotát, a magyar ellátórendszer hatékonyságát és a humánerőforrás helyzetét, valamint több lehetséges intézkedést is vázolt, ami érintheti a magyar egészségügyi rendszert.

A konferencián korábban elhangzott előadások főbb üzenetei:Kapcsolódó cikkünk2018.09.25Gyógyszeripari stratégián dolgozik a kormány2018.09.25Új gyógyszeripari kedvezményekben gondolkozik az ITMMi kell a versenyképes gazdasághoz?A versenyképesség és egészségügy kapcsolatáról tartott szakmai előadást a Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 konferencián Banai Péter Benő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés