Előfizetői tartalom

Új gyógyszeripari kedvezményekben gondolkozik az ITM

Portfolio
Az innovációs és technológiai minisztérium négy iparágra akar építeni, az építésgazdaságra, az egészségiparra, az élelmiszeriparra, és a kreatív iparra - jelezte a Portfolio-MAGYOSZ konferenciáján Lengyel Györgyi, a tárca felkért miniszteri biztosa. Előadásából az is kiderült, hogy a tárca új javaslatokon dolgozik a szektor támogatása érdekében.

Kapcsolódó cikkünk2018.09.25Gyógyszeripari stratégián dolgozik a kormányA hazai gyógyszeriparról szólva a miniszteri biztos kiemelte: 2017-ben a szektor 882 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, melynek 80%-a exportból származott. Külön felhívta a figyelmet a szektor válságálló képességére, valamint arra, hogy nagy arányban alkalmaz képzett munkaerőt és a legintenzívebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés