Meg is van Nagy Anikó utódja
Gazdaság

Meg is van Nagy Anikó utódja

Portfolio
A Népszava és a Magyar Idők is úgy értesült, hogy az EMMI miniszter Horváth Ildikót, az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet stratégiai igazgatóját, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság elnökét kereste meg az egészségügyért felelős államtitkári pozícióra.


A napilapok információi szerint több szakembert is megkeresett Kásler Miklós, azonban csak Horváth Ildikó vállalta a feladatot.

A Népszava azt írja, hogy Kásler Miklós jelöltjére Orbán Viktor miniszterelnöknek is rá kell bólintania, miután felmentette Nagy Anikót, ez viszont még nem történt meg.

Horváth Ildikó 2015-ben hívta fel magára a figyelmet, az elektromos cigarettával kapcsolatban tett kijelentéseivel. Azóta is rendszeresen hangsúlyozza az e-cigi káros hatásait. Szerinte ugyanis a megtévesztés mestere az elektronikus cigaretta. Érvelése szerint nem segít a leszokásban, viszont a gyártók és forgalmazók agresszív reklám- és marketingkampányával észrevétlenül a nikotin rabjává teszi a következő generációkat, és - ha más módon is, de - ismét legitimálja a dohányzást az elektronikus cigaretta. 2016 májusától van érvényben az e-cigi használatát korlátozó szabályozás. Tilos elektronikus cigarettát és dohányzást imitáló elektronikus eszközöket használni közforgalmú intézményekben, közösségi közlekedési eszközökön, munkahelyeken, valamint közterületnek minősülő helyeken, például aluljárókban, játszótereken és azok ötméteres körzetében. A szabályt megsértők bírsága húszezertől ötvenezer forintig terjedhet.

Meg is van Nagy Anikó utódja
Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője és Horváth Ildikó orvosigazgató kézfertőtlenítőt használ az Egészséges Budapest Program részeként az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetet érintő egészségügyi fejlesztésekről tartott sajtótájékoztató utáni bejáráson 2018. január 23-án. Orvosi műszerekre és informatikai fejlesztésekre 200 millió forintot, az intézet több épületének teljes rekonstrukciójára, infrastrukturális fejlesztésére 1 milliárd 84 millió forintot biztosít a kormány. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Ipar 4.0 robot
Kásler Miklós EMMI
forint
Frankfurti tőzsde
autobaleset
varga mihály_mti
GettyImages-1006811190
mobilfizetés shutter
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Esti szeminárium
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
Ipar 4.0 robot