Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés: kétgyerekeseknek is jár majd a kedvezményes CSOK-hitel

Portfolio
Ezúttal is fontos bejelentéseket ismertettek a kormányülést követően a Kormányinfón. Ezek közül a legfontosabb a családi otthonteremtési kedvezmény módosítása és bővítése.Fontosabb részletek Szerdán kormányülés volt, ahol többek között arról döntöttek, hogy bővítik a CSOK-ot. A kétgyermekesek felvehetik a 10 millió forintos kedvezményes kölcsönt lakáscélra. A háromgyermekesek esetében ez az összeg 15 millió forintra emelkedik. Az új feltételek már idén életbe léphetnek. A Szent János Kórház is súlyponti kórház lesz, ezzel négy kiemelt kórház lesz a fővárosban. Megszűnik a kulturális tao ebben a formában.

2018. október 25. 11:00 10 milliós bomba hír: tényleg annyira örülhetnek a kétgyerekesek? Nem a 10 milliós egyszeri támogatást, csupán a fix 3%-os (akár 10 milliós) lakáshitelt terjeszti ki a kormány a kétgyerekesekre. A legkedvezőbb 20 éves piaci hitelkonstrukcióhoz képest számításunk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái