Előfizetői tartalom

Újra bevásárolt a Róbert Kórház új tulajdonosa

Portfolio
A MedAlliance Holding mint vagyonkezelő, a Róbert Károly Magánkórház tavaszi felvásárlása után újabb, egészségügyi vállalkozások akvizíciójáról és integrálásáról állapodott meg a korábbi tulajdonosokkal - tudta meg a Portfolio a holdingtól. A csoport ezúttal a járóbeteg ellátási tevékenységét erősíti, Fábián Lajos a holding igazgatóságának elnöke érdeklődésünkre azt is elárulta, hogy újabb akvizíciókat terveznek.

Portfolio Private Health Forum 2018 Jön a Portfolio magánegészségügyi konferenciája! Részletek itt: Információ és jelentkezés Újabb akvizíció a magánegészségügyi piaconA Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ, a Medikids Gyermekgyógyászati Központ, valamint a DoKiD kivonuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés