Előfizetői tartalom

Lázár beleáll Orbánnal szemben is: jönnek a dohányzásellenes javaslatai

Portfolio
Ha szabadság kérdéseként vizsgáljuk a dohányzás betiltását, akkor felvetődik a kérdés, miért tiltjuk ma Magyarországon a drogokat sokkal keményebb eszközökkel - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Lázár János, a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos. A mondat nem túl burkolt utalás Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggeli szavaira.

A magyar kormányfő kedd reggel az Azonnali kérdésére kommentálta Lázár János korábbi javaslatát, mely szerint a 2020 után születetteknek teljesen megtiltanák, hogy dohányterméket vegyenek. A kormányfő elmondása szerint nem ért egyet a kezdeményezéssel, mivel "a szabadság pártján" áll. Részben erre válaszul töltött fel egy videót kedden közösségi oldalára Lázár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés