Előfizetői tartalom

Nem bírják elengedni: megint előkerült a vasárnapi boltzár

Portfolio
Mégis napirendre kerül a kiskereskedelmet és a foglalkoztatáspolitikát felügyelő minisztériumoknál a több mint két évvel ezelőtt eltörölt vasárnapi nyitvatartás szabályozásának kérdésköre - írja a Magyar Idők keddi számában. Fontos azonban látni, hogy még mindig egyetlen szakszervezet kardoskodik mellette, gyakorlatilag kéthavonta megjelenítve a véleményét és a kormány egyébként nem tervez ezzel kapcsolatban jogszabály-módosítást.

A cikk szerint: Palkovics László miniszter felügyeletével szakmapolitikai megbeszélésre hívták a vasárnapi munkavégzés tilalma ismételt bevezetésének ügyében nemrégiben a miniszterelnökhöz fordult Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetét. A szakszervezet még szeptemberben küldött levelet Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy a kormány vegye fontolóra a vasárnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés