Előfizetői tartalom

Trump szerint csak pihenőt tartanak a piacok és persze ő a további emelkedés kulcsa

Portfolio
A részvénypiacok csak egy kis pihenőt tartanak, mert az emberek látni akarják, mi történik a félidős választásokon - kommentálta az utóbbi hetek piaci folyamatait sajátos stílusában a Twitteren Donald Trump. Az amerikai elnök kitart amellett, hogy részben a Fed tehet a megtorpanásról, ha ugyanis a jegybank nem rohanna ennyire a kamatemeléssel, akkor semmi baj nem lenne.

A részvénypiacok továbbra is masszív emelkedést mutatnak a 2016-os választások óta, most tartanak egy kis szünetet, mert az emberek látni akarják, mi történik a félidős választásokon - írta Twitterén Donald Trump. Hozzátette: ha a választók azt akarják, hogy a részvények tovább essenek, akkor szavazzanak a demokratákra, akik a "venezuelai gazdasági modellben hisznek",...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés