Előfizetői tartalom

10 elképesztő bűneset, melyek miatt vagyonokat buktak a kaszinók

Portfolio
Legyen szó egyszerű fegyveres rablásról, vagy trükkös, kamerákkal és kémfelszereléssel ügyeskedő csalókról, a kaszinók is gyakran bűnözők áldozatai lesznek. Persze vannak olyan elkövetők is, akik szimplán felmarkolnak egy rakat pénzt és zsetont és kisétálnak az ajtón, aztán sosem kerülnek elő többé. Megnéztünk tizet a történelem legdurvább kaszinórablásai közül.

1-3. Családi bizniszFotó: ShutterstockRoyal Hopper a Las Vegas-i Stardust Casino biztonsági őreként dolgozott. Kifigyelte az őrség napi rutinját, majd megkérte fiát, Roy Hoppert, hogy magát maszkkal álcázva, fegyverrel a kezében rontson be a kaszinóba, amikor Royal és kollégája épp pénzt szállítanak át a kaszinón. Roy teljesítette apja kérését, az ügyben maga Royal Hopper...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés