Előfizetői tartalom

Trump őrült lépéseit másolná le Olaszország

MTI
|
Portfolio
Az olasz miniszterelnök-helyettes szerint az olasz kormány vitatott költekezési csomagterve lesz az európai gazdasági növekedés újjáélesztésének "receptje". Luigi Di Maio, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) vezetője a Financial Times című londoni gazdasági napilapnak kijelentette: a kontinens immár készen áll arra, hogy maga mögött hagyja a megszorításokat, és átvegye Donald Trump amerikai elnök deficitnövelő költségvetési hozzáállását.

Di Maio a brit lap által hétfőn közölt interjúban úgy vélekedett, hogyha ez a recept Olaszországban beválik, akkor európai szinten fogják azt mondani, hogy mindegyik országban alkalmaznunk kellene az olasz receptet.A vezető olasz kormányzati politikus szerint Róma "nem arra játszik, hogy Olaszország túl nagy ahhoz, semhogy csődbe mehessen".Donald Trump költségvetési lazítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés