Előfizetői tartalom

Sokak számára ingyenessé válhat a kéményseprés

MTI
Egy kormánypárti módosító javaslat lehetővé tenné a jövőben, hogy a bajba jutott, devizahitelesek Nemzeti Eszközkezelő által megvásárolt ingatlanjai után, az önkormányzati tulajdonú bérlakásokban élők részére is ingyenessé váljon a kéményseprés, amennyiben azt elfogadja az Országgyűlés - írja a Kéményseprők Országos Szakszervezete.

Egy ilyen humánus döntést mely akár több ezer családot is érinthet, egész egyszerűen nem lehet nem támogatni - teszik hozzá. Ugyanakkor megjegyzik azt is, hogy korábbi, kizárólag szakmai alapon megfogalmazott kritikájukat fenntartják az ellenőrzések számának radikális csökkentésével, illetve a családi házak esetében a kötelezettség eltörlésével kapcsolatban. Meglátásuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés