Előfizetői tartalom

Csúszik a magyar versenyképességi csomag - De miért?

Portfolio
Hamarosan elfogadhatják az ország versenyképességi stratégiáját, a végleges terveket pedig valószínűleg még az idén nyilvánosságra hozzák - írja a Világgazdaság, amely szerint a már várt bejelentés egyebek között azért csúszhatott meg, mert a végső csomagba további programpontokat építettek. A Portfolio azonban úgy tudja, hogy nem az MNB javaslataira vártak még, sokkal inkább arról van szó, hogy a Pénzügyminisztériumban megcsúszott a megvalósítás. Többek között ezért mondták le az októberre tervezett sajtótájékoztatót is.

Sokan várják már a versenyképességi programot, miután a Pénzügyminisztérium korábban azt ígérte, hogy nyár végére elkészül a csomag, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) javaslatai alapján állítanak össze. Azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a csomagra még mindig várni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái