Előfizetői tartalom

Vizsgáltatja a kormány az önkormányzatok és cégeik számára a kincstári könyvvezetést

Portfolio
Egy szombati kormányhatározat azt rögzíti, hogy a kormány egyrészt egyetért a helyi, illetve nemzetiségi önkormányzatok és cégeik számára a kincstári könyvvezetési szolgáltatás lehetőségének vizsgálatával, másrészt egy pilot projektet útjára is bocsátott és ha ennek kedvezőek a tapasztalatai, akkor az egészet országos szintre is kiterjesztik.

Az 1562/2018. (XI. 10.) kormányhatározat szerint a kormány Egyetért a helyi önkormányzat és az általa alapított költségvetési szerv, valamint a helyi nemzetiségi önkormányzat és az általa alapított költségvetési szerv számára biztosítandó kincstári könyvvezetési szolgáltatás lehetőségének vizsgálatával. Felhívja a pénzügyminisztert, hogy a) az önkormányzati ASP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés