FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Nálunk a sztárközgazdász: hát ezért kell erős Európa

Portfolio
Az egyik legismertebb francia közgazdász, Ludovic Subran osztotta meg gondolatait a világgazdaság, Európa és benne a mi régiónk helyzetéről és jövőjéről november 8-ai Business and Finance 2018 konferenciánkon. Az Euler Hermes szakértőjének szavait itta a főleg pénzügyi vezetőkből álló közönség, angol nyelvű előadása most az alábbi videón megtekinthető.

Ludovic Subran, az Euler Hermes vezető közgazdásza többek között a régiónkról osztotta meg véleményét előadásában: érdemes most az Egyesült Államokba exportálni, hiszen az ország jelentős növekedésen megy most keresztül. Trump most "policy bullyingot" csinál, bizonytalanságot generál és emiatt sokan hibáznak a piacon. Ezek a hibák már több feltörekvő piaci gazdaságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés