Előfizetői tartalom

A milliárdos üzletember szerint a kevesebb munkáé a jövő, nem a túlóráé

Portfolio
Richard Branson milliárdos üzletember szerint a technológiai fejlődésnek köszönhetően az emberek kevesebbet fognak dolgozni a jövőben, így eljön majd az idő, amikor három, sőt akár négy napos is lehet a hétvége. Ha okosabban dolgozunk, nem kell majd több időt munkával tölteni - fogalmaz blogbejegyzésében. Magyarországon pont a héten mozdultak el ezzel ellentétes irányba a dolgok.

Szerdán elfogadta a magyar parlament a Munka Törvénykönyvének módosítását, amely lehetővé teszi, hogy 250-ről 400 órára emelkedjen az évente maximálisan elrendelhető túlmunka ideje, amellyel bizonyos esetekben 3 éves időintervallum alatt kell csak elszámolniuk a munkáltatóknak a munkavállalók felé.Kapcsolódó cikkünk2018.12.12Elfogadta a parlament a rabszolgatörvénytA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés