Előfizetői tartalom

Még több pénzt nyerhetnek az európai egészségügyi startupok

Portfolio
Az EIT Health több mint 600.000 euró összdíjazású startup programokat ír ki 2019-ben - jelentette be a Európai Innovációs és Technológiai Intézet egészségügyi kezdeményezése. Elindítja az élelmezésügyre specializálódott EIT Fooddal és a nyersanyagtudományokkal foglalkozó EIT Raw Materials-szal közösen az EIT Jumpstarter néven szelektív, versenyközpontú, üzleti képességek fejlesztésére összpontosító programot.

Eddigi számokIdén 67 csapat nyújtott be pályázatot az EIT egészségügyi, élelmezés- és nyersanyagtudományi üzleti ötletek számára kiírt versenyébe, és vett részt egy két napos bootcamp tréningen. A jelentkezők tudományos hátterű, de üzleti tapasztalattal nem rendelkező tagokból álltak. A program során vállalkozási alapismereteket szereztek, tanultak a piac szegmentálásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés