Előfizetői tartalom

Nemcsak a tőzsdék, a kriptodevizák is csúnyán beszakadtak

Portfolio
Miután hétfőn az amerikai részvénypiacok ismét csúnya esést szenvedtek el a gazdasági lassulással és esetlegesen a bankrendszeri likviditáshiánnyal kapcsolatos félelmek hatására (amelyeket maga az amerikai pénzügyminiszter is fűthetett), a kriptodevizák is beszakadtak és a kedd délutáni állapot szerint 10-20%-kal értek kevesebbet, mint 24 órával ezelőtt.

Kapcsolódó cikkünk2018.12.25Durva pánik van a tőzsdéken - A 2008-as válság és a piaci összeomlás szelleme kísért2018.12.24Amatőr hibát vétett Trump pénzügyminisztereAmint az alábbi táblázatban látható, a Coinmarketcap.com összesítése szerint a tíz legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptodeviza közül kilencnél csúnya, 10-20%-os zuhanás alakult ki az elmúlt 24 órában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés